Zkušenosti s krémem Mitigo

Rádi bychom se s Vámi podělili o zkušenosti jednoho našeho zákazníka s krémem Mitigo:

Dobrý den,

dovolte mi, abych se podělil o osobní zkušenosti s krémem na citlivou pleť „MITIGO" od firmy DIVINE WAY.

Již od puberty jsem měl problematickou, citlivou pleť a neustálejsem zkoušel, na základě doporučení lékařů a kosmetiček, různé přípravky včetně krémů, pleťových vod a jiných dostupných léčiv – ke zlepšení stavu však nedocházelo.

Od puberty uplynulo již „mnoho" let (je mi 33 let) a mohu říci, že problém s citlivou pletí se sklonem k akné, zčervenání, neustále přetrvával až do doby, než jsem objevil firmu Divine Way. Zkoušel jsem různé přípravky (masti, krémy, atd.), bohužel však nedocházelo ke zlepšení a nebylo nic, co by mi vyhovovalo a pomohlo.

Dlouho trvalo, než jsem nalezl tento úžasný pleťový krém, Mitigo. Z počátku jsem byl skeptický, ale na základě dlouhodobé zkušenosti (používám krém Mitigo již přes jeden rok) mohu nyní jen vřele doporučit.

Pleťový krém Mitigo nezanechává mastný film na pleti (cca do dvou minut se vstřebá – samozřejmě záleží na množství naneseného krému – a doopravdy stačí malé množství). Nyní po více než roce používání mohu říci, že poznávám rozdíl – má pleť se zklidnila (zčervenání pleti vymizelo i včetně projevů akné) a pleť je v lepší kondici, má jednotnější odstín – mám pocit, že krém tonizuje pleť. Krém používám i na okolí očí – nedráždí a dokonce drobné vrásky, které jsem měl kolem očí, se začaly vytrácet.

Firmě DIVINE WAY a krému MITIGO zůstanu věrný a chystám se vyzkoušet i další výrobky.

S pozdravem a úctou

Ladislav, spokojený zákazník